Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar nieuwspagina's Link naar de cultuur- en recreatuekaart Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Mooi Dichtbij logo klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Copyright

Op alle tekst en foto's rust krachtens de Auteurswet (automatisch) een Copyright (©). Foto's zonder vermelding van fotograaf zijn in de regel gemaakt door Henk Groenendaal (of kwamen mee met een persbericht) en mogen voor niet commerciële doeleinden vrij van rechten worden gebruikt, mits een bron- of naamsvermelding plaatsvindt. Bij foto's met vermelding van de fotograaf dient goedkeuring te worden aangevraagd bij de betreffende fotograaf. 

Creative Commons

  Creative Commons Licentie
De websites van Midden-Delfland in Beeld (domeinen midden[-]delfland.net, schipluiden.net en mooidichtbij.nl) zijn beschikbaar volgens de Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Unported licentie. Of eenvoudig gezegd: Voor niet-commercieel gebruik mogen de (eigen) informatie en afbeeldingen worden gebruikt mits bron- of naamsvermelding plaatsvindt. 

Colofon: www.Midden-Delfland.net

Midden-Delfland is de naam van zowel de gemeente als het gebied 'Midden-Delfland' (Zuid-Holland). De website www.Midden-Delfland.net geeft een beeld van zowel gebied als gemeente in de vorm van "een plaatje met een praatje", korte artikelen met foto's, informatie en links naar andere websites.

  • Tekst en fotografie (waar niet expliciet is aangegeven): Henk Groenendaal, Schipluiden.
  • Uitvoering en techniek: Henk Groenendaal, Schipluiden.
  • Basis websiteontwerp: Impreza, Amsterdam.

Colofon: www.mooidichtbij.nl

Het 'Promotie Platform Midden-Delfland' (PPMD) was een samenwerkingsverband van de Provinciale overheid en organisaties actief in het Midden-Delfland gebied. Met het logo (links boven), vlag en motto 'Midden-Delfland Mooi Dichtbij' werkte het PPMD in samenwerking met www.Midden-Delfland.net aan de promotie van dit bijzondere 'kleine groene hart' van Zuid-Holland. De website www.mooidichtbij.nl is een doorverwijzing naar www.middendelfland.net. Voor meer informatie over het PPMD klik halverwege de startpagina op het logo of klik hier. Het Promotie Platform Midden-Delfland hield op te bestaan in 2015.

Informatie en disclaimer

Alle informatie op deze site is zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd op juistheid. Mochten toch onjuistheden zijn binnen geslopen dan vernemen wij dit graag, zodat dit gecorrigeerd kan worden. De makers van Midden-Delfland.net aanvaarden in geen geval aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, veroorzaakt door foutieve informatie op deze website.

Privacy

Door de websites van www.middendelfland.net, www.schipluiden.net en www.mooidichtbij.nl (en afgeleide websites) worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Om statistische gegevens te verkrijgen over het gebruik van de websites wordt de functionaliteit van Google Analytics ingezet.

Uitzonderingen:

  • Bij het invoeren van een activiteit op activiteitenagenda is het mogelijk een e-mailadres en een Facebook- en Twitteraccount in te voeren. Deze informatie wordt opgeslagen en getoond wanneer men de activiteitenagenda opvraagt. Met het invoeren van de informatie wordt automatisch toestemming gegeven deze te publiceren op de activiteitenagenda.
  • Op het bestelformulier van een polderboekje uit de reeks Historie en Landschap van de Polders van Midden-Delfland wordt een e-mailadres gevraagd. Na verzending van het formulier wordt een downloadlink naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Het e-mailadres wordt tevens opgeslagen om geïnteresseerden te informeren over toekomstige publicaties over dit onderwerp.

Contact

De websites www.middendelfland.net, www.mooidichtbij.nl en alle afgeleide websites worden verzorgd door Henk Groenendaal, e-mail: info@middendelfland.net

Hosting bij Strato

Alle websites van www.middendelfland.net worden gehost door Strato.nl.

Strato hosting Strato hosting Strato hosting Strato hosting Strato hosting