Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar nieuwspagina's Link naar de cultuur- en recreatuekaart Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Mooi Dichtbij logo klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Historie en Landschap van de polders van Midden-Delfland

19 december 2014. De stichting Midden-Delfland is Mensenwerk heeft de cultuurhistorische inventarisatie van de polders van het Midden-Delfland gebied afgerond. Op veler verzoek kunnen de reeds verschenen boekjes nu van internet opgehaald worden als PDF-bestand.  

Persberichten

Persberichten van de boekjes zijn beschikbaar via de volgende pagina's. Om een boekje te downloaden ga je naar het Aanvraagformulier:

Om een boekje te aan te vragen (gratis) vul je het formulier hieronder in en klik op 'Verstuur aanvraag'. 
Na het versturen van het formulier ontvang je direct een e-mail met daarin een link om het boekje op te halen (downloaden). 
Let op: Deze link is alleen geldig op de dag van de aanvraag (uiteraard kan later gewoon weer een nieuwe aanvraag worden gedaan).

Het e-mail adres wordt opgeslagen zodat informatie kan worden gegeven over volgende uitgaven in de reeks "Historie en Landschap van..." en tevens geeft dit de stichting Midden-Delfland is Mensenwerk inzicht in de belangstelling naar deze publicaties. Uiteraard zijn reacties altijd welkom.

Aanvraagformulier:

Gewenste titel:

Je naam:

Je e-mail:

Vul code in: yz89

(is een eenvoudige anti-spam code; sluit internet robots uit)

© Copyright: Alle rechten op de inhoud van de boekjes, tekst, kaarten en foto's, zijn voorbehouden aan de stichting Midden-Delfland is Mensenwerk. Voor meer informatie: vul het contact formulier in.

Oude Campspolder, Krallingerpolder en Dorppolder  

15 januari 2016