Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar nieuwspagina's Link naar de cultuur- en recreatuekaart Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Mooi Dichtbij logo klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Virtueel: Midden-Delfland moet je beleven!

13 april 2020. Met de website Midden-Delfland moet je beleven ga je virtueel Midden-Delfland beleven. Op de OpenStreetMap staan een groot aantal locaties en interessante plekken om ontdekt te worden. Kies een route en laat je verrassen met de beelden uit Midden-Delfland. Met de export van een route naar een gpx-bestand kun je ook zelf het gebied in met een gps navigatieapparaat.

Start de website hier! Met behulp van de knoppen Soort en Route kies je een wandel-,  fiets-, kano- of skateroute. Speel die vervolgens af op je PC, tablet, smartphone of televisie: Beleven. Alle plaatsen langs de gekozen route komen voorbij in een multimedia beleving. Vergeet niet je webbrowser op volscherm (op PC: F11) te zetten. Achtergrondmuziek zorgt voor extra sfeer. Onder de '+'-knop bevinden zich extra opties.

Virtueel Midden-Delfland

Casten naar een Smart TV

Met behulp van een Google ChromeCast kun je de beelden ook op een Smart Televisie bekijken. Klik op het Cast-symbool in de webbrowser Chrome om een geschikt apparaat te vinden in je netwerk (zie onderstaande figuur).


Overzicht van enkele wandelroutes routes; kies vervolgens een Route.

Op de website staan onder andere de 18 wandelroutes en de 40 ommetjes van de Midden-Delfland Vereniging, enkele wandelingen van Vockestaert en het hoogheemraadschap van Delfland en enkele themaroutes. Ook voor de kanovaarders zijn er enkele routes.


Klik op Beleven om de route af te spelen.

Voor vragen of bij een probleem graag een reactie.

13 april 2020